atmar.bg will no longer serve as an e-commerce portal. atmar.bg вече няма да служи като портал за е-търговия

Corporate customers from any country:

Корпоративни клиенти от всички страни:

Retail customers from any country:

Клиенти на дребно от всички страни:

amazon.co.uk, amazon.de, amazon.fr, amazon.it, amazon.es

FÒGHER Газово Барбекю

Синтезът на идеалното барбекю

Максималният израз на качество, капсулиран в продукт с високо професионални характеристики. Проектирано и създадено изцяло в Италия, газовото барбекю FÒGHER се отличава от останалите с изключителния си дизайн и патентовани системи за готвене, които осигуряват изключителни резултати при приготвянето на всякакъв вид храна.

Необикновени материали. Качество, което не се влияе от времето

Специален продукт, при който са използвани специални материали като алуминизирана стомана и специални покривни бои, които могат да издържат на високи работни температури. Централната зона, пулсиращото сърце на продукта, е от неръждаема стомана със сатенено покритие. Използвани са много малко заварки, тъй като значителните дебелини на метала позволяват те да се сведат до минимум, осигурявайки по-голяма устойчивост и гарантирайки постоянно качество, непроменено във времето.

Иновативен дизайн Перфектен баланс на пропорциите, дефиниран от чисти линии и минимални обеми, които подчертават елегантността и функционалността на професионалното барбекю.

Произведено в Италия Всеки продукт на FÒGHER е изцяло проектиран и произведен в Италия, благодарение на креативността и опита, осигуряващи максимално качество на всичко, което правим.

Патентовани системи Всяка машина е специална, защото обхваща иновативните технически решения и патентованите системи за готвене и извличане на дим.

Професионално качество Изключително високите нива на производителност, постигнати с продуктите на FÒGHER, ги правят професионални инструменти за приготвяне на храна.

ФОКУС ВЪРХУ ЗДРАВЕТО, БЕЗ ВЛОШАВАНЕ НА ВКУСА

Иновативната патентована система на Fògher, изцяло проектирана и изработена в Италия, осигурява пълно извличане на горивен газ от камерата за готвене. Това специално решение означава, че храната може да се приготвя по по-здравословен и по-оригинален начин, тъй като не се замърсява от газовете.

КОНТРОЛИРАНА ТЕМПЕРАТУРА ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛОТО ПРИГОТВЯНЕ НА ХРАНАТА

Патентованата система, заедно със системата Fire-Core, позволява да се поддържа постоянна работна температура в рамките на зададения обхват, по време на целия процес на приготвяне на храната. Благодарение на тази специфична особеност на дизайна, намесата на готвача може да се сведе до минимум, а отличните резултати са гарантирани.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ГОРЕЛКИ, всяка с мощност 4 Kw

Професионалните горелки, точно като тези, използвани в големите кухни, са с мощност 4 kW всяка и могат да се управляват независимо с помощта на копчетата отпред. Системата, използвана съвместно с двойната V-образна скара, гарантира отсъствие на пряк контакт с течностите за готвене, което намалява нуждата от поддръжка и увеличава срока на годност на продукта.

ГОТВЕНЕТО НА ФУРНА И ПРЕВЪЗХОДНИТЕ КАЧЕСТВА НА БАРБЕКЮТО СЕ ОБЕДИНЯВАТ

Приготвянето на различни видове храни, независимо дали съдържат мазнини или са по-деликатни, вече няма да бъде проблем с индиректното готвене. Точно както във фурна, източникът на топлина никога не влиза в пряк контакт с храната, като тя се приготвя бавно при постоянни средно-ниски температури, които предотвратяват евентуално изгаряне. Наличието на покритието и влажната атмосфера, която то създава, осигуряват отлични резултати и храна с ненадмината крехкост.

ЦЯЛОТО ПРОСТРАНСТВО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ ЗА РАВНОМЕРНО ПРИГОТВЕНА ХРАНА

Без значение колко гости присъстват или от колко място за готвене имате нужда: линейната конструкция на тялото на барбекюто ще Ви осигури всеки сантиметър, от който се нуждаете. Ако вместо това предпочитате индиректно готвене, няма проблем: специалната перпендикулярна подредба на горелките по отношение на скарите улеснява управлението, а предната закалена зона поддържа храната гореща, без по никакъв начин да изменя вкуса или аромата.

РАДОСТТА ОТ ОПУШЕНАТА ХРАНА И ИНДИРЕКТНОТО ГОТВЕНЕ

Приготвянето и опушването на храната по лесния начин, но с наистина професионални резултати, изобщо не е проблем с газовото барбекю и фурна, използвани със специалния комплект за опушване. Индиректното готвене при ниски температури се постига най-вече чрез поставяне на парченцата, които трябва да бъдат опушени, в осигурения съд, за гарантиране на нови комбинации от вкусове и аромати, които просто трябва да бъдат изпробвани, при всяка храна.


Сравнение на продукт (0)


FGA 250 Газово Барбекю

FGA 250 Газово Барбекю

Цвят: Черен, устойчив на висока температура Гориво: Газ Брой на горелките: 1 ..

987.59лв

FGA 500 FO Газово Барбекю с Фурна

FGA 500 FO Газово Барбекю с Фурна

Цвят: Черен, устойчив на висока температура Гориво: Газ Брой на горелките: 2 ..

1,467.30лв

FGA 500 Газово Барбекю

FGA 500 Газово Барбекю

Цвят: Черен, устойчив на висока температура Гориво: Газ Брой на горелките: 2 ..

1,251.62лв

FGA 750 FO Газово Барбекю с Фурна

FGA 750 FO Газово Барбекю с Фурна

Цвят: Черен, устойчив на висока температура Гориво: Газ Брой на горелките: 3 ..

1,789.76лв

FGA 750 Газово Барбекю

FGA 750 Газово Барбекю

Цвят: Черен, устойчив на висока температура Гориво: Газ Брой на горелките: 3 ..

1,553.95лв

FGD 250 Неръждаема Стомана Двойна Стойка за Газ

FGD 250 Неръждаема Стомана Двойна Стойка за Газ

Размер на затворения продукт: 250х410хв26 мм ..

150.63лв

FGF GAS Фиксирани Тръбни Крака

FGF GAS Фиксирани Тръбни Крака

Цвят: Черен, устойчив на висока температура Размер на затворения продукт: 443х50хв730 мм ..

131.01лв

FGS 750 Неръждаема Стомана Стойка за Опушване за Газ

FGS 750 Неръждаема Стомана Стойка за Опушване за Газ

Размер на затворения продукт: 641х407хв85 мм ..

167.54лв

FMO 750 Газ Шкаф

FMO 750 Газ Шкаф

Цвят: RAL 7022 Размер на затворения продукт: 824х565хВ765 мм Размер на опаковката..

1,370.54лв

FPC 250 Неръждаема Стомана Тава

FPC 250 Неръждаема Стомана Тава

Размер на затворения продукт: 248х410хв6 мм ..

81.27лв

FPO Талк

FPO Талк

Размер на затворения продукт: 250х410хв20 мм ..

74.05лв

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)