atmar.bg will no longer serve as an e-commerce portal. atmar.bg вече няма да служи като портал за е-търговия

Corporate customers from any country:

Корпоративни клиенти от всички страни:

Retail customers from any country:

Клиенти на дребно от всички страни:

amazon.co.uk, amazon.de, amazon.fr, amazon.it, amazon.es

Спортна Бутилка за Вода o2cool Mist 'N Sip Classic, 2 Функции, Без БПА Пластмас, Червена, 590мл

  • 2-В-1 ФУНКЦИЯ. ArcticSqueeze Mist 'N Sip бутилка предлага уникална функция 2 в 1. Перфектен за колоездене, спорт и други дейности на открито, бутилката ви осигурява висока скорост на потока вода и фина мъгла, която да ви охлади.
  • ВИСОКО КАЧЕСТВО СТРОИТЕЛСТВО. Изработена от пластмаса от полиетилен с ниска плътност (LDPE), Mist 'N Sip е лека, но не жертва на своята здравина или издръжливост. Този материал е безопасен за храна, също е свободен от БПА, БПС и фталат, за да осигури безопасно пиене.
  • ОХЛАЖДА НАПИТКИ ПО-ДЪЛГО. Перфектна за горещи дни, тази бутилка се отличава с изолация с двойна стена, която поддържа напитките по-студени за по-дълги периоди от време. Всъщност тази конструкция елиминира потенето и поддържа напитките студени до 50% по-дълго!
  • ПЕРФЕКТНА АКСЕСОАРИЯ. Предлага се в разнообразие от ярки цветове и шарки, за да приспособи всеки вкус, тази 20-унция бутилка се вписва в повечето кошници за велосипеди за лесен достъп при езда. Големият отвор е лесен за напълване с лед и вода, а лесният за натиск тригер осигурява освежаваща мъгла, когато трябва да се охлади.
  • ГЪВКАВА БУТИЛКА. Лесно се притиска с изпускателен отвор без изтичане, тази лека бутилка е чудесна за всякакви дейности на закрито или на открито. Той също така е оборудван с носеща верига за лесно транспортиране навсякъде, което го прави чудесно забавление за деца и родители в бейзболни, футболни, лакрос игри и др.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Спортна Бутилка за Вода o2cool Mist 'N Sip Classic, 2 Функции, Без БПА Пластмас, Червена, 590мл

LOOK FOR IT IN ATMARHORECA.COM

  • Производител: o2cool
  • Модел:
  • Наличност:

Check the notes on TOP of the page.

Етикети: Спортна, Бутилка, за, Вода, o2cool, mist, sip, classic, , Функции, , Без, БПА, Пластмас, , Червена, , 590мл, Бутилки, 116