Комплектен ПриборСравнение на продукт (0)


Комплектен Прибор 3ч.

Комплектен Прибор 3ч.

Бутилка за олио. Бутилка за оцет. Иноксова база-стойка. ..

12.70лв

Комплектен Прибор 3ч.

Комплектен Прибор 3ч.

Комплектен прибор 3 части. Бутилка за олио. Бутилка за оцет. Стойка-база.  ..

12.14лв

Комплектен Прибор 3ч. с Дървена Стойка

Комплектен Прибор 3ч. с Дървена Стойка

Дървена стойка, бутилка за оцет, бутилка за олио. 5.5х17 см Н: 18 см ..

20.49лв

Комплектен Прибор 5ч.

Комплектен Прибор 5ч.

Бутилка за олио. Бутилка за оцет. Солница. Пиперник. Стойка-база. ..

10.82лв

Комплектен Прибор 7ч.

Комплектен Прибор 7ч.

Бутилка за олио. Бутилка за оцет. Солница. Пиперник. Стойка за салфетка. Чашка за клечки. Стойка-баз..

27.94лв

Солница - Пиперник 3.5см

Солница - Пиперник 3.5см

Солница - пиперник. ∅3.5х8 см..

0.79лв

Солница&Пиперник 3ч. Комплект

Солница&Пиперник 3ч. Комплект

11х5х10Y см Солница. Пиперник. Стойка-база...

9.88лв

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)